Рая и последният дракон (2021) [Raya and the Last Dragon] Целият филм ~ гледайте пълния филм безплатно!

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Освободен: 2021-03-04
Времетраене: 0 минути
Жанр: Анимация, Екшън, Приключение, Фентъзи, Семеен
Звезди: Kelly Marie Tran, Awkwafina
Режисьор: Peter Del Vecho, Don Hall, Osnat Shurer, Adele Lim, Paul Briggs

гледай сега : https://tinyurl.com/y384p5ad

Raya and the Last Dragon Bulgaria.jpg


синопсис :

>>
Walt Disney Animation Studios току-що пусна нов филм и последния им трейлър, озаглавен „RAYA AND THE LAST DRAGON“. Когато се вижда за първи път от плаката, той показва фигурата на корава жена и животно армадило на име Тук Тук, което става спътник на пътуването на Рая.

1. Мисия за намиране на последния дракон

Този филм разказва историята на жена на име Рая от Кумандара, която търси последната фигура на дракон на Аквафина Сису, за да възстанови живота на разделеното си село. Тъй като отдавна хората и драконите са живели рамо до рамо, тогава дойде чудовище, което заплашваше живота в Кумандара. Така драконите се борят, за да защитят селяните, но последният дракон остава да застане в случай, че злите сили се върнат.

2. Вдъхновени от митовете от Югоизточна Азия

Този филм е вдъхновен от истории в Югоизточна Азия и създателите на филми дори са провели изследвания в няколко страни от АСЕАН. Посетените страни бяха от Камбоджа, Филипините, Лаос, Тайланд, Виетнам, Сингапур и Индонезия не пропускаха. Това се прави с цел обогатяване на този филм, дори Шрурер, продуцентът на филма „MOANA“, изпробва инструменти за гамелан и бойни изкуства за творческия процес на този филм.

3. Известното име шиповано производство

„РАЯ И ПОСЛЕДНИЯТ ДРАКОН“ се обработва от редица известни имена. Наричайте го Qui Nguyen и Adele Lim като сценаристи на този филм, преди това те бяха фигурите зад успеха на „CRAZ RICH ASIAN“. Дон Хол е директор на "BIG HERO 6", Джон Рипа е съдиректор на "FROZEN" и много други. Този филм ще бъде режисиран от Дон Хол и Карлос Лопес, Кели Мари Тран е потвърдено, че е гласът на персонажа Рая. Междувременно Awkwafina ще бъде гласният актьор за персонажа Sisu, който е финалната фигура от типа дракон.

Филмът „РАЯ И ПОСЛЕДНИЯТ ДРАКОН“ първоначално трябваше да бъде излъчен на 25 ноември тази година в САЩ. Въпреки това, поради пандемията, тя беше принудена да се оттегли и беше разсрочена за 21 март 2021 г. в театрите на САЩ.

>>
Най-новият плакат за Raya и The Last Dragon беше качен наскоро от Disney. Плакатът, на който се вижда жена, облечена с качулка и меч, накара мрежата да се заеме да говори за това.
Рая и последният дракон е анимационен филм, продуциран от Дисни, вдъхновен от митовете в Югоизточна Азия, включително Индонезия. Режисьор на анимационния филм са Дон Хол и Карлос Лопес Естрада, който се присъединява към Пол Бригс и Джон Рипа като сърежисьори.
За да изследва митовете от Югоизточна Азия, Дисни избра известната писателка Адел Лим, за да напише сюжета за Raya и The Last Dragon. Отделно от това, анимационният творчески екип също взе Индонезия, Тайланд и Виетнам като фон за изследване.

Рая е жена войн, която произлиза от фантазията на Кумандра. Отдавна хората и драконите са съжителствали във фантазията на Кумандра.
Тогава дойде чудовище със зли сили, което да застраши живота в Кумандра. Драконите се жертвали, за да спасят хората от тези зли сили. Оказва се, че е останал един последен змей, който да стои на стража, ако злите сили се върнат.
Известно време по-късно Рая, която беше пораснала, дойде в район. Там той видя, че обществото се е променило и е разделено на няколко групи.
За да спаси общество, което сега се променя, Рая се нуждае от помощта на последния дракон. Той също се опитал да намери дракона и срещнал мъничко броненосец на име Тук Тук.
На път да намери последния дракон, Рая отива с Тук Тук, който се е превърнал в най-добрия му приятел. Двамата също влязоха в пещерата, която имаше различни капани.
Пристигайки в края на пещерата, Рая и Тук Тук се опитват да отворят последната врата. Когато отваряте вратата, можете да видите отдалеч, че има тайнствен маскиран човек.
Мистериозен маскиран мъж блокира магистралата, за да влезе в последната пещера. В тази ситуация Рая е била принудена да се бие с него и да използва уменията за бойни изкуства, които е тренирал години наред.
Тогава, може ли Рая да победи мистериозния маскиран човек? Изчакайте отговора в предстоящия анимационен филм Рая и последният дракон през 2021 година.


Интересни факти за Film Raya и The Last Dragon

Ето някои факти за филмите на Raya и The Last Dragon, които трябва да бъдат известни:

1. Бали е едно от местата в Индонезия, което е източникът на този анимационен филм.
2. Актрисата, която озвучава този филм, е Awkwafina като Sisu (Дракон), актриса, която е играла филма Crazy Rich Asians, а също и Cassie Steele като Raya.
3. Рая и последният дракон тръгва по стъпките на филма „Моана“, който разказва оригинална история, базирана на митове и култура от определен регион. Екипът на продукцията твърди, че е вдъхновен от митовете в Югоизточна Азия, а творческият екип е взел индонезийски, тайландски и виетнамски опит при провеждането на изследвания.
4. Филмът "Рая и последният дракон" трябва да бъде пуснат този ноември, но поради пандемията на короната ще бъде отложен до март 2021 г.
5. В плакат, пуснат от Дисни чрез Twitter във вторник (20/10/2020), можете да видите герой на име Рая, който стои под дъжда. С кафява роба и шапка, Рая погледна надолу, докато държеше меч.


ключови думи за търсене :

Рая и последният дракон филм

Рая и последният дракон вълшебният пръстен бг аудио целия филм

Рая и последният дракон филмът част 2

Рая и последният дракон филми за сваляне

Приключенията на Рая и последният дракон

Рая и последният дракон филми колекция

Рая и последният дракон бг аудио високо качество

Факти за Рая и последният дракон

Рая и последният дракон филм

Името на кучето от Рая и последният дракон

Рая и последният дракон - youtube

Рая и последният дракон филм 2021

Рая и последният дракон 2021

Създателя на Рая и последният дракон

Преразказ на Рая и последният дракон

Името на кучето от Рая и последният дракон

Рая и последният дракон Рая и последният дракон

Разказ за Рая и последният дракон

Рая и последният дракон филм

Режисьора на Рая и последният дракон

Рая и последният дракон игри

Факти за Рая и последният дракон

Преразказ на Рая и последният дракон

Raya and the Last Dragon филм

Raya and the Last Dragon вълшебният пръстен бг аудио целия филм

Raya and the Last Dragon филмът част 2

Raya and the Last Dragon филми за сваляне

Приключенията на Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon филми колекция

Raya and the Last Dragon бг аудио високо качество

Факти за Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon филм

Името на кучето от Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon - youtube

Raya and the Last Dragon филм 2021

Raya and the Last Dragon 2021

Създателя на Raya and the Last Dragon

Преразказ на Raya and the Last Dragon

Името на кучето от Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon Raya and the Last Dragon

Разказ за Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon филм

Режисьора на Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon игри

Факти за Raya and the Last Dragon

Преразказ на Raya and the Last Dragon

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments